algemeen

Klassiek Schilderwerk

 

Conventioneel schilderwerk met hoogwaardige acrylaatverf voor  muren en plafonds.


Voor houtwerk zoals deuren en kasten wordt een krasvaste lak gebruikt waar u vele jaren geniet van zult hebben.


Trappen worden afgewerkt met een twee-komponenten verf die nóg sterker is dan de normale lakverf .

 

Buiten

 

Buitenschrijnwerk vergt een  kwalitatieve en duurzame verf die zeer elastisch moet zijn en afgestemd wordt volgens de toepassingen. Wilt u een dekkende verf of liever een beits die de nerven van het hout zichtbaar laat?


Of geeft u uw nieuw cederhout graag direct een uitzicht alsof het al tientallen jaren aan weer en wind is blootgesteld en toch is beschermd?


Met muren kan je ook alle richtingen uit: Strakke matte gevelverf of liever een landelijke kalei?


Heb je een bakstenen gevel die je permanent wil kleuren in een hevige kleur die nooit verbleekt en die als het ware versmelt met je stenen ?


Alles is mogelijk en hier geef ik je graag advies in.

 

In principe kan alles geschilderd worden mits de juiste primer gebruikt wordt en de ondergrond vrij is van vocht en silicone.

 

Behangwerk

 

Wie zijn huis, een kamer of een accent van zijn huis wil laten behangen met hoogwaardig behangpapier kan ook bij mij terecht voor verzorgd behangwerk. Behangen doe ik enkel met papier afkomstig van de firma Schellaert  omdat  de kwaliteit van het papier minstens even belangrijk is als het geleverde werk.

 

Als je graag de charmes van behang combineert met de onderhoudsvriendelijkheid van verf, kies dan voor gestructureerde muurbekleding op vlies : kies een structuur en schilder die dan in een kleur naar keuze.

 

Plaatsen van Moulures

 

Wil je graag je huis laten verfraaien met mooie sierlijsten


Nmc, Orac.

Partners